1-1 SESSION


FOR DIG DER ØNSKER AT VÆRE ALENE OG FÅ FULD OPMÆRKSOMHED. EN DAG/AFTEN MED SHAMANISTISK GROUNDING, SPIRITUALITET & TANTRAMASSAGE. 


DER KAN VÆRE SAMTALER, ØVELSER, BERØRING OG RO HVOR DU INVITERES TIL AT MÆRKE DIG SELV, DIT INDRE, DIN KROP OG DINE ENERGIER PÅ EN MÅSKE ANDEN MÅDE END DU ER VANT TIL.


DETTE FORLØB SKABER ET FORTROLIGT RUM MELLEM DIG OG MIG, HVOR DER ER PLADS TIL AT BERØRE EMNER, SOM DET ELLERS KAN VÆRE VANSKELIGT AT TALE OM


DET ER 4 TIMER I KÆRLIGT NÆRVÆR, MED TID TIL FORDYBELSE OG MEDITATION. HVOR DET SAMTIDIG ER TILLADT AT VÆRE NATURLIGT NØGEN OG FRI


PRIS 2.000 KR.

(RABAT TIL STUDERENDE OG ANDRE MED FÅ MIDLER KAN AFTALES)

BOOKING / KONTAKT


TLF 2712 5560

MESSENGER

MAIL


SESSIONENS FORLØB


SE ET EKSEMPEL PÅ ET PROGRAM NEDENFOR. KONTAKT MIG FOR ET SKRÆDDERSYET PROGRAM DER OPFYLDER DINE BEHOV OG ØNSKER


VED FØRSTE SESSION ANBEFALER JEG AT ALLE ELEMENTER ER MED INDEN TANTRAMASSAGEN. DET SIKRER AT VORES ENERGIER FLYDER OPTIMALT OG GIVER DEN BEDSTE MASSAGEOPLEVELSE
1: Vi begynder med at iføre os saronger og sætter os foran brændeovnen. Her taler vi om, hvilken type tantra der passer bedst til dig– om det skal være en traditionel tantramassage eller øvelser, og om vi fokuserer på rød eller grøn tantra. Derefter grounder vi os med shamanistisk musik for at finde ro og mærke vores energier.


2: I saunaen har du valget mellem indre arbejde med dyb musik eller mere traditionelle saunagus-runder med æteriske olier. Her taler vi videre om dine tanker og spørgsmål. Imellem runderne er der mulighed for lange dyp i koldtvandskaret.


3: Efter saunaen tilbydes et brusebad og bodyscrub. Vi går derefter indenfor for at slappe af med beroligende musik og eventuelt noget healingsarbejde.


4: Vi afholder en cacao-ceremoni, hvor du kan sætte en personlig intention for oplevelsen. Du får tid til at ligge og mærke cacaoens effekt, akkompagneret af høj musik og evt. en 'mindfold' for øjnene.


5: Så er vi klar til tantramassagen - alt efter hvad vi har aftalt kan det være nogle tantra øvelser/træning/undervisning eller en klassisk tantramassage på madras, inkl lingam massage hvis du ønsker det. Hvis ikke du har nogle specifikke ønsker, så bruger jeg min intuition og mærker hvad du har brug for efter timerne i sauna og i cacao ceremoni.

HVAD SIGER GÆSTERNE

Fuldstændig fantastisk aften hos Gabriel i Den Spirituelle Sauna. En lækker, nærværende og varm oplevelse jeg synes alle burde unde sig selv.

For mig var det wellness på øverste hylde.

Gabriel sørger for en tryg og dejlig atmosfære, så det føltes rigtig godt at få skubbet lidt til nogle grænser.

Du er i gode hænder, og du bliver kyndigt guidet igennem aftenen.

Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg kommer til Asserbo igen. Tak, Gabriel


Allan 42 år om en "Privat session"

BOOKING / KONTAKT


TLF 2712 5560

MESSENGER

MAIL

OVERNATNING


DER MULIGHED FOR AT BESTILLE OVERNATNING I DEJLIGT ANNEKS, HVIS I KOMMER LANGVEJS FRA, ELLER BARE SYNES DET KUNNE VÆRE HYGGELIGT MED EN DAG I NORDSJÆLLAND