WELLNESS FOR PAR 


FOR JER DER ØNSKER EN WELLNESS AFTEN MED SAMTALE, SHAMANISTISK GROUNDING, SPIRITUALITET & TANTRAMASSAGE.


5 TIMER I KÆRLIGT NÆRVÆR MED TID TIL FORDYBELSE OG MEDITATION, HVOR DER ER PLADS TIL AT VÆRE NATURLIGT NØGEN OG FRI OGSÅ.


TÆNK "EN TUR I SPA" - MEN HVOR DET ER TILLADT AT NYDE BÅDE BOBLER* OG TANTRAMASSAGE MED SENSUELT ENERGIARBEJDE.


PRIS 2.500 KR. 

(RABAT TIL STUDERENDE OG ANDRE MED FÅ MIDLER KAN AFTALES)DENNE SESSION KAN OGSÅ TILBYDES TIL 2 ELLER FLERE VENNER PRISEN FOR VENNER ER 2.500 KR. FOR 2 PERSONER, EFTERFØLGENDE PERSONER, OP TIL MAX 6 I ALT ER 500 KR. PR MAND

*bobler er tilkøb og aftales ved bookingBOOKING / KONTAKT


 TLF 2712 5560

MESSENGER

MAIL


SESSIONENS FORLØB


SE ET EKSEMPEL PÅ ET PROGRAM NEDENFOR. KONTAKT MIG FOR ET SKRÆDDERSYET PROGRAM DER OPFYLDER JERES BEHOV OG ØNSKER.


I KAN SKRUE OP FOR WELLNESS OG HYGGE DELEN, HVIS DET ER DET I HAR BRUG FOR, ELLER VI KAN SKRUE OP FOR INDRE ARBEJDE I SAUNA OG VED CACAO CEREMONIEN, HVIS DET ER DET I ØNSKER.


VED FØRSTE SESSION ANBEFALER JEG AT ALLE ELEMENTER ER MED INDEN TANTRAMASSAGEN. DET SIKRER AT VORES ENERGIER FLYDER OPTIMALT OG GIVER DEN BEDSTE MASSAGEOPLEVELSE1: Vi begynder med at iføre os saronger og sætter os foran brændeovnen. Her taler vi om, hvilken type tantra der passer bedst til jer – om det skal være en traditionel tantramassage eller øvelser, og om vi fokuserer på rød eller grøn tantra. Derefter grounder vi os med shamanistisk musik for at finde ro og mærke vores energier.


2: I saunaen har i valget mellem indre arbejde med dyb musik eller mere traditionelle saunagus-runder med æteriske olier. Her taler vi videre om jeres tanker og spørgsmål. Imellem runderne er der mulighed for lange dyp i koldtvandskaret.


3: Efter saunaen tilbydes et brusebad og bodyscrub. Vi går derefter indenfor for at slappe af med beroligende musik og eventuelt noget healingsarbejde.


4: Vi afholder en cacao-ceremoni, hvor i kan sætte en personlig intention for oplevelsen. I får tid til at ligge og mærke cacaoens effekt, akkompagneret af høj musik og evt. et "mindfold" for øjnene.


5: Så er vi klar til tantramassagen - Alt efter hvad vi har aftalt, kan det være vi starter med nogle øvelser/teknikker og så bevæger os over i klassisk tantramassage med fx. firehåndsmassage, eller to og to, inkl lingam massage hvis i ønsker det. Hvis ikke i har nogle specifikke ønsker, så bruger jeg min intuition og mærker hvad I har brug for efter sauna turen.


HVAD SIGER GÆSTERNE


En ven inviterede mig til en tantra-session. Jeg svarede prompte ja-tak: hvorfor ikke afprøve tantra? Med naiv og begrænset viden ankom vi til Asserbo, med Frost og sneklædt landskab.

Gabriel tog imod os med dyb øjenkontakt, inviterede os ind, som var vi venner af huset. Stille og roligt præsenterede Gabriel sig selv, aftenen og tantra-øvelserne, for det var jo øvelser og ikke sex.


Med grounding musik og klang fra fuldmåneskål var vi godt i gang, ledsaget af Gabriels behagelige og naturlige dybe og imødekommende stemmes guidning.

Vi fortsatte i saunaen - hot - har ikke været i sauna i ca. 25 år, her blev vi introduceret til saunagus, kolde og nødvendige bade og ord: ”hvad skete der?” Kroppen blev tvunget til at finde sit åndedrag.


Nu var vi klar til de mere “intime-øvelser” ….vi talte om lyst og begær og overgav os til øvelserne med en særlig nærhed og forbundethed, ingen præstation, men dybt beslægtet gav og modtog vi massage fra fallos ud i hele kroppen.

Hele sessionen varede 5 timer, vi kunne have fortsat!!!

Tak - tantra-øvelserne åbnede for en krop, der byder på en helt anden nydelse end en udløsning.


Lars 48 år om en "Privat session for 2 venner"

BOOKING / KONTAKT


 TLF 2712 5560

MESSENGER

MAIL

OVERNATNING


DER MULIGHED FOR AT BESTILLE OVERNATNING I DEJLIGT ANNEKS, HVIS I KOMMER LANGVEJS FRA, ELLER BARE SYNES DET KUNNE VÆRE HYGGELIGT MED EN DAG I NORDSJÆLLAND