OM


I mange år var jeg ikke god ved mig selv, og lyttede ikke til min indre stemme. Jeg gik mere op i hvad andre tænkte om mig, og om hvordan jeg fremstod i mit ydre. Jeg tog slet ikke vare på mit indre, og brugte ikke tid på at lytte og mærke efter hvordan jeg havde det.


Jeg er blevet lidt bedre til at være god ved mig selv, og gøre noget godt for mig selv i de senere år. Jeg mærker mere efter hvad der er godt for mig og tænker mindre over hvad andre tænker om mig.


Jeg har i den process fundet ud af at det er dejligt at grounde mig selv med shamanistisk trommemusik og meditation. Det er fantastisk at lave saunagus med forskellige dufte og dyp i koldtvandskar. Det er lækkert bagefter at slappe af foran brændeovnen med en kop cermoniel cacao og eller tantra øvelser/massage. Jeg har gjort alt dette både alene og sammen venner, men nu vil jeg gerne dele den dejlige oplevelse med andre mænd og lære fra mig. Derfor åbner jeg nu en gang imellem mit sommerhus og brændefyret sauna op for dem der er interesserede.


Så velkommen til Den spirituelle sauna i Asserbo, jeg glæder mig rigtigt meget til at se dig.


Kærlig Hilsen


Assana


BOOKING / KONTAKT


TLF 2712 5560

MESSENGER

MAIL

OVERNATNING


DER MULIGHED FOR AT BESTILLE OVERNATNING I DEJLIGT ANNEKS, HVIS I KOMMER LANGVEJS FRA, ELLER BARE SYNES DET KUNNE VÆRE HYGGELIGT MED EN DAG I NORDSJÆLLAND